Szenvedek az álmom után.. Miért lehet ez?
Azt álmodtam, hogy egy másik családdal nyaraltunk. Én 14 éves vagyok. Erre elkezdtem vitatkozni anyukámmal, hogy a "dort" németül nem azt jelenti, hogy "itt", hanem azt, hogy "ott". Másnap reggel találkozok a másik családban élő fiúval, aki kilencedikes. Két nyelven tanul (úgy mint én), tubán tanul a zeneiskolában (én zongorán), és társastáncol (úgy mint én). De álmom folyamán nem talákoztam a szüleivel. Aztán megbeszéltük, hogy találkozzunk valamikor, és többet is beszélgethetnénk. De ekkor véget ért az álmom.
Ez az álom, ez mit jelenthet? Olyan volt, mintha az igaz barátom lett volna. Ez is valami jel lehet? Igazából nem értek semmit....
Normális válaszokat kérek.
Nem tudom de ma én is dort leszek..aber hier ist besser..de jobban örülnék ha màs vàrna dort nem pedig az a csalàd :(
Szoval az én àlmom is hasonlo :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!