Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Múlt éjszaka, azt álmodtam (nem emlékszem pontosan csak egy nagyon kicsi részre) hogy van felénk a zagyvapart, és éppen mentem valahová amikor láttam ilyen sok feketébe öltözött embert egy sorban jönnek, utánnam, még messze voltak, én pedig mentem inkább el, pontosabban, felém jöttek. És akkor jöttem amikor egyszer hátrafordultam volt egy kékhajú copfos lány az anyukájával (gondolom) akinek fehérek voltak a szemei, és egy öngyújtóval a kezében, én pedig megkérdeztem hogy mit csinál. És mondta hogy megy meghalni, aztán én jövök. Ez mit jelenthet?2016. márc. 2. 21:34
1/1 anonim válasza:
Az álmod halálfélelemre utal.
Születésünk,sokszor igen sok nehézséggel jár,és sokszor az orvosok,intézmények erőfeszítéseinek köszönhetjük életünket.Ezek az életért való küzdelmeink beíródnak tudatalattinkba,és nagy korszakváltásainkkor újra,és újra ránk törnek félelmeink.Ezek a nagy korszakváltásaink:kb.2 éves kor,az én leválása az anyáról,kb.5-6 éves kor,a nemiség megszilárdulása,12-14 éves kor,a nemi érés kora,19-24 éves kor,a felnőtté válás kora,45-55 éves kor,a klimax kora,60-65 éves kor az öregedés kora.
Ha valaki születésekor életveszélyben volt,halálfélelme minden periódusváltásakor visszatér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!