Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés
Nos,van egy visszatérő álmom arról,hogy délután kimegyek a temetőbe és belebotlok egy régi vöröses színű sírkőbe és akkor észre veszem,hogy az én nevem áll rajta és egy ilyen dátum:Élt 1799-1814.Tehát egybe esik az életkorommal.Mit jelent ez az álom?Nagyon furcsa.

2016. febr. 21. 21:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom de én tuti félnek ha ilyeneket álmodnék.
2016. febr. 21. 22:27
 2/10 anonim válasza:

Engem mindig is érdekeltek az álmok és a jelentésük.Szerintem érdekes téma.Persze nem vagyok profi,de úgy tudom,hogy az álmaink vagy a már velünk megtörtént eseményeket,vagy esetleg egy filmélményünket dolgozzák föl,csak teljesen összekavarják a dolgokat.Aztán vannak a jelző és jósló álmok,amikor előre látod a dolgokat.vannak a visszatérő álmok,amiket okozhat valami régebbi trauma,a te esetedben talán valakinek a halála..

De ez lehet jósló álom is,csak furcsa,hogy a jelenlegi korod van ráírva a sírkőre...ráadásul egy régi dátummal.Nem tudom,mennyire hiszel a halál utáni életben és hasonlókban,de ez utalhat valami ilyesmire is.

2016. febr. 21. 22:30
 3/10 anonim válasza:

Egyébként tényleg ijesztő.És amit kihagytam,hogy lehet rémálom is,ami valamelyik félelmed miatt van.Például félsz a haláltól,főleg fiatal korban.Persze nem tudhatom :) De ha így van(mondjuk tudatalatt?),lehet hogy az okozza.Én úgy vagyok vele,hogy nem érdemes félni tőle,egyszer mind meghalunk,éppen ezért nem kell aggódni.De még mindig azt hiszem,hogy ez valahogy az előző életedre utal...a halálod napjára nyilván nem,hiszen a dátum régi.De ez csak akkor számít,ha hiszel az ilyesmiben :) amúgy meg valahogy próbálj megnyugodni elalvás előtt,relaxálj,vagy próbáld ki az agykontrollt,ha nem szeretnél többé ilyet álmodni

Én az agykontrollban például hiszek,tényleg működik.

Remélem tudtam segíteni,2. voltam amúgy,csak ez kimaradt :)

2016. febr. 21. 22:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Talán előző élet beli emlék.A régebbi életed utáni sírodat láthattad álmodban.Ha tudatos álomban kitudnád deríteni, hol van az a temető, érdekes lenne megkeresni a sírt, talán ott van még.
2016. febr. 22. 17:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Bizonyára időutazó leszel
2016. márc. 5. 22:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg időgépet építek.
2016. márc. 6. 08:31
 7/10 anonim válasza:
Ha kész lesz az időgéped, vissza fogsz utazni a XVIII. századba, 1799-ben születni fog egy gyereked, aki a te neved fogja viselni és 15 éves korában, elfogod magaddal vinni a jövőbe. 1814-ben azt fogják hinni, hogy meghalt, valójában az ő sírkövét láttad álmodban.
2016. márc. 21. 22:49
 8/10 anonim válasza:
2016. jún. 26. 11:38
 9/10 thuesday ***** válasza:

Ennyi az álom? Mész, elesel elolvasod a feliratot és ennyi? Biztos van ott más is, ez egy álom, ami mindig visszatér, alaposabban nézz körül. Ha haladsz a "sztorival" akár meg is keresheted a kijáratot vagy éppenséggel személyeket. Így lehet el is tűnik maga az álom!

Az én "múltbéli életes" álmaimban mindig van egy tükörszoba, lehet neked is van egy ilyen mindenhol megjelenõ dolog, tárgy, szín. Szerintem a vöröset kellene keresned! A dátum a koroddal pedig csak jelzi, hogy ekkor kellett ennek az álomnak találkoznia veled.

2016. jún. 30. 15:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Ez furcsa, èn sosem emlèkszem ilyen rèszletesen az àlmaimra, hogy rèszleteket megjegyezzek. (pl számokat). A legtöbbször az arcok sem maradnak meg, csak maga a "légkör" a hangulat marad meg.

Szerintem valami visszatèrő tudatalatti emlèkkèp lehet, pl egy filmből, de biztos nem jelent semmit a jövődre nèzve nyugi.

2016. jún. 30. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!