Ezt a fura álmot valaki megfejtené?
Lehet hosszú lesz.
Egyik pillanatban sétálok a városban az uncsimmal és valami álomásra érünk.(A városban nem ott van és nem is ugy néz ki az álomás.)
Az álomáson vagyok valamiért már a kutyánk is itt van sétáltatom. Vonatot keresünk mert az uncsim nem itt lakik és haza akar utazni.
2 felé váltunk a kutya le pisilt valami amit nem kellett volna. A tesóm a hamis FBI-os kártyával csinált valamit. (FBI Magyarországon?)
Öt elkapták az FBI-osok én menekülök mindenen keresztül még parkour-ozok is amire nem vagyok képes.
Az ált. iskolám udvarán menekülök. Ez az iskola a mostani lakhelyemtől 200km-re van!
Az udvaron futok és 5 FBI-os fegyverrel elkap.
Ez után egy hajón vagyok nem eszméltem volna, hogy felémbredtem eközött. Itt nem sok mindenre emlékszem csak, hogy elsüllyedt utána a úszok (nem tudok úszni) és valami vel dobálom fentről a túl élöket.
Bocsi, hogy hosszú lett. Értelmes válaszokat várok és a helyesírásért is bocsi.
16/F, ha számít
Kedves Kérdező!
Az utazás,(vonaton,hajón,akármin)az életutat jelképezi,s az uncsid a családod jelenlétét.Az iskola,a gyermekkor jelképe,s a kutya,az ösztöneidet.A menekülés,egy szabadságvágyat azon körülmények elől,melyektől veszélyt érzel.
Ne haragudj,hogy ilyen későn írok :)
Igenis van jelentése.Ha az "uncsid" (gondolom unokatesó),gyakran szerepel az álmaidban,azt jelenti fontos neked,kötődsz hozzá.Viszont ha ahányszor csak szerepel,elutazik valahova,vagy valamilyen állomáson vagytok,azt is jelentheti,hogy nem örülsz a társaságának és inkább elküldenéd.
Az FBI nem tudom hogy került a képbe...túl sok filmet nézel...?! :D
A menekülés viszont fontos.Azt jelenti,félsz egy nagyobb megmérettetéstől,vagy nem szeretnél felelősséget vállalni a tetteidért.
Az,hogy parkour-ozol(nem vagyok benne biztos,hogy így írják :)...),és,hogy úszol,amiket ugye nem tudsz,szerintem azt jelenti,hogy olyan dolgokra vagy képes,amikre nem is gondolnál,vagy van valami amiben különösen jó vagy.mindenesetre próbálkozz! :)
Az,hogy az iskola udvarán menekülsz...attól függ,az iskoláBA,vagy az iskoláBÓL menekülsz,mert az nem mindegy.Ha az iskolába,az azt jelenti,hogy ott biztonságban érzed magad.Ha viszont az iskolából,akkor nem szerettél oda járni,nem érezted ott jól magad.Ha csak úgy átszaladsz rajta...azt jelentheti,hogy az csak egy szakasz volt az életedben,de nem hagyott különösebb nyomot.
Hát,én ennyit vettem ki belőle :) remélem tudtam segíteni.életkort nem írok,de amúgy fiatalabb vagyok nálad,csak nem szeretném,hogy ez alapján ítéljenek meg :/ egyébként emgem nagyon érdekelnek az álmok és a jelentésük,jó kis téma :)
Köszi a válaszokat.
Szabadság vágyam van viszont félelmem nem nagyon van.
Itt egy kis "véletlen" ami meg történ. Az álom után 2 nappal az unokatesóm (szövegben uncsim) rám írt beszélgettünk. Karácsonykor beszélgettünk utoljára mert nincs sok szabadidõnk. Edzsés érettségi neki. Nekem meg "csak" tanulás kb este 8-9-ig. Az álomban is beszéltünk. A mostani iskolámban kimentünk az udvarra. Ami eddig vagy 4-5 ször volt csak a mostani tanévben. Itt a ráadás írta az uncsim, hogy tavaszi szünetbe át jön. Vonattal jön tehát állomás. Szemtõl-szembeni beszélgetés is lesz. + a kutyát is kellesz sétáltatni lehet vele.
Szóval elég sok mindem vissza jött valami formában, de amit ti irtatok is elgondolkodtató fõleg a rejtett képesség a parkour meg úszás miatt.
Utolsó: én nem néznélek le a korod miatt, ha valaki érdekel valami akkor azt akár kisebb korában is érdekelheti, így fiatalabb korában érthet annyit hozzá, mint más akit késõbb kezdett érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!