Ezt az álmot mit jelethet?
Megjeletn hirtelen egy lány a hátam mögött mosolyogva (ismerem a lányt) elakrtam vele valahova menni de ő a kertünkbe akart menni, mikor lementünk sírva panaszkodott mindeféléről nekem és a kertbe ki akart ásni egy gödört (csak úgy) kiástuk utána mondtam hogy minek ez ide erre elkezdtem visszalapátolni a de a kiásott föld nem volt már elég a gödör feltöltésére.
Kicsit mérgesen mondtam is hogy a kiásott föld sose elég a föld visszatöltésére.
Amúgy a való életben ebbe a lányba szerelmes vagyok, de ő már megmondta hogy barátságnál nem akar többet!
Arrol szol ami a valosagban is tortent, te el akarsz menni vele valahova (szerelmet szeretnel es azon az uton haladni), de o csak kertbe menne (csak baratsag).
Sirva panaszkodott neked - szeretned, ha lelki tamasza lehetnel...o kimagyarazza miert nem lehet szerelem.
Godrot asol, tudod, hogy ennek a szerelemnek lottek es eltemetned...
A fold nem eleg es merges vagy - tzdod te is, hogy ez nem igy mukodik azaz szerelem helyett nem erezhetsz baratsagot, mert az nem ugyanaz. Es merges vagy haragszol kicsit a lanyra kicsit magadra, hogy miert is nem lehet szerelem.
Ezek az almok kellenek a tovabblepeshez. Meg kell tanulni elfogadni, hogy szerelem ilyen.
# 1
Pont hogy ő akarta azt a gödröt kiásni!
Amikor mosolygva megjelent a hátam mögött mintha azt mondta volna hogy mégis lehet valami, beszéljünk!
Amikor sírógörcsösen panaszkodott kicsit mintha olyan bunkó is lett volna ami nem vall rá!
# 2
Nem lesz temetés lesz nincs is "kilátásban" !
Az 1-sel értek egyet...kis kiegészítés:
Mivel a Te fejedben van az álom, ezért "rohadtmódtökmindegy", hogy Ő akarta ásni a gödröt...sőt!...a Tudatalattid így akarta szimbolizálni, hogy a Lány akarja, hogy ne legyen több, ezért "saját magának ássa meg a gödröt"(azaz a szimbólum egy "önpusztítást" végez....ez egy állapotjelzés számodra, hogy a folyamat, az egyensúlyra való törekvés, amikor már semmit sem fog jelenteni számodra, elkezdődött), amit aztán TE kezdesz el betemetni, csakugye, nem elég a föld...a többit már tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!