Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodtam ezt a valláshoz...

Miért álmodtam ezt a valláshoz kapcsolódó álmot?

Figyelt kérdés

Egyházi iskolába járok.

Azt álmodtam, hogy az osztállyal meg a papunkkal megyünk az utcán és a pap FEKETE ruhában a földön hason kúszva-ugrálva vezet minket. Én meg a sor végén, elszakadva a csoporttól, bandukolok utánuk.

Ez az álom mit jelenthet?

2015. jún. 25. 16:27
 1/3 kecskeakirrally válasza:
vagy te vagy a pap részeg volt.:SS
2015. jún. 25. 16:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem a hitedben akarok kételkedni, csupán leírom, hogy én mit gondolok az álmodról.

A pap a szemedben nem kapja meg az igazi helyét, szerinted nem ő felel az igazi hit vezetéséért. Neki köze nincs istenhez, ő csak egy bohóc az egyház élén, ami pedig elég szomorú és helytelen, vagy az sem kizárt, hogy nem hiszed teljesen tiszta, jó embernek, hanem azt gondolod, hogy vannak ,,sötét" dolgai.

Az, hogy te nem állsz be a többiek közé az is ezt igazolja. A többiek hagyják, hogy a pap vezesse őket, viszont te ebből inkább kimaradnál, de mégis valamennyire vezet még téged, hiszen egyházi suliba jársz, ezt muszáj csinálnod. De a fejedben független vagy.

Szerintem érdemes elgondolkodnod ezen.

2015. jún. 26. 00:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon jól látod ennyi információból, hogy én milyennek látom az egyházat. Tényleg ezt jelentheti szerintem is.
2015. jún. 26. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!