Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az alom?

Mit jelent ez az alom?

Figyelt kérdés

Egy kastely(ahol elmult osszel dolgoztam) temetojeben voltam egy eskuvon amirol nem tudom megallapitani, hogy az enyem volt-e. A pap temetett egy embert es arannyal dobalta a nepet es tele ontotte a sirt arannyal, hogy ne bomoljon el a test a fold alatt. Ebbol az aranybol 2 nagy zsebemet is megpakoltam..egyebkent ugy remlik, hogy nem az en eskuvom volt.

Mit jelent ez? Vagy engedjem el mert semmi jelentese nincs?

2016. febr. 21. 08:07
 1/1 anonim válasza:

Nem vagyok benne biztos, hogy milyen jelentést szeretnél hallani. Az álmok nem mutatják meg a jövődet, tehát semmi nagyon világrengetőt nem fog jelenteni.

Az viszont lehetséges, hogy párhuzamot képeznek az általad átélt eseményekkel (Láttál egy kutyát és megjelenik az álmodban). Gondolkodj el azon, hogy mit csináltál az utóbbi napokban és, hogy van-e bármi köze hozzá az álomnak.

Ha nincs akkor ne erőltesd, nincs értelme.

2016. febr. 21. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!