Tényleg igaz hogy az álmok valóra válnak?
Értem. És van valami jel ami alapján meg lehet különböztetni őket?
Például ha hülyeséget álmodok az gondolom nem jós álom, de ha komolyat az jósnak minősül?
Jós álom.
Pszichénknek van egy receptora,ami önmagunkban,és hozzánk közelállókban történő nem észlelhető eseményeket jelez.(Kaliforniából megéreztem,hogy édesanyám haldoklik Magyarországon)Az ilyen jelzésekre jó odafigyelni!Bennünk lappangó betegségek is leadhatnak ilyen jelzéseket,melyet magunk,vagy környezetünk megálmodhatunk.Az ilyen megérzések,csak különleges adottságúak képessége.Általában kiveszett az emberekből ez a megérzési képesség.
#13 Köszi, így már értem. :)
#14 Olyan gyakran előfordult már hogy amit néztem/olvastam elalvás előtt az előjött, vagy csak egy-két szereplő belőle. (Egyszer azt álmodtam hogy Obamával és Donald Trump-pel focizok a Home Depot Centerben xD Állati vicces volt, azóta nem merek híreket nézni.)
A problémás részre viszont nekem is van egy példám. Ilyen már történt velem. Hallottam arról a Paganini nevű fickóról hogy ő az ördögtrilláját megálmodta, egész nap azon agyalt hogy milyen új zenét írjon, és addig agyalt rajta hogy belealudt, aztán az álmában az ördög felkapta a hegedűjét és lejátszotta neki azt a dalt. Egy ilyen nekem is összejött. Néha szoktam zenét írni csak úgy a saját szórakoztatásomra, és volt egy riffem amiből sehogy nem tudtam semmit kihozni, de nem akartam csak úgy kidobni, mert jónak tartottam. Végül aztán este lefekvés előtt még néhány percig el hallgatgattam hogy hátha jön belőle valami ihlet, de csak nem jött. Aztán amikor elvonultam aludni aztán álmodtam hogy épp egy új dalt avatok fel, melynek törzsét az a riff képezte. Pechremre, sajnos mire felébredtem és oda jutottam hogy megírjam a dalt a nagy részét elfelejtettem, de valami hasonlót sikerült összehoznom belőle szóval azt hiszem az ilyesmi tényleg működik. :D
Ez akkor egyszer fordult elő velem, de a filmnézős/olvasós már többször is. :)
Egy ötletecske:
Legyen az ágyad mellett papír,kottalap,és ceruza,amivel álmaidat lejegyzetelheted ébredésed előtt.(Néha elég,csak a ritmust lejegyezni,s arról beugrik a melódia.)Tudom,hogy milyen dühítő hasznos álmainkat elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!