Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hihetetlen álmok. Miért...

Hihetetlen álmok. Miért válnak valóra?

Figyelt kérdés

Még tavasszal azt álmodtam, hogy üzletbe mentem, és hazafelé jövet elütött a zebrán egy autó, és meghaltam.

Álmomban ki volt engedve a hajam, holott szinte sosem hordom úgy, mert hosszú és zavar (be szoktam fonni), és bőrdzseki volt rajtam.

Az egész álmot betudtam annak, hogy stresszes vagyok. Csak a kolis szobatársnőmnek meséltem el, őt érdeklik az ilyenek. Utána nem is foglalkoztam vele.

Két héttel később este el kellett mennem ugyanabba az üzletbe kajáért, mert másnap utaztam a barátomhoz.

Megkértem a szobatársnőm, kísérjen el, nincs kedvem egyedül menni. Nem volt kedvem a hajammal szenvedni, mert siettem, ezért hagytam kibontva, gondolván, visszajövök, úgyis megmosom. Felkaptam az első kabátot, ami a kezembe akadt, történetesen az álombeli bőrdzsekit.

Odafelé minden oké volt. Visszafelé hiába néztem körül, pont azon a zebrán kis híján elütött egy autó, a barátnőm figyelmeztetett. (Álmomban egyedül voltam)

A másik álmomban egy tömött buszon álltam hátul. Nem messze tőlem állt egy fiú kék kockás ingben. Fehér pólót és színes sálat viseltem, és a tükörképem nézegettem a busz üvegajtajában.

Ébredés után az egyetlen, amit furcsálltam, az a színes sál volt, ugyanis nemhogy nincs ilyenem, de még csak nem is láttam soha.

Kb egy hónap múlva a barátom egy lány barátja ajándékozta nekem az álmomban látott sálat (nem ismertem a lányt se korábban, így nem láthattam nála). Egy nap bementem a városba, és ezt a sálat vettem fel egy fehér pólóval.

Hazafelé pont elcsíptem a városi buszt, de mivel már teli volt, csak hátul találtam állóhelyet. Az egyik megállóban felszállt egy nő, és egy fiú, hogy átadja neki a helyét, odaállt mellém, kb 1 méter volt köztünk. Kék kockás inget viselt. Ezután láttam meg a tükörképem az üvegajtóban, és felrémlett az egész álom.

Miért történt mindez?

2014. jún. 26. 21:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát szerintem érdemes lenne megvenned a nők lapja ezotériát, most pont írnak erről a dologról. Van benne pár durva jövőbelátás. Én nem nagyon hiszek az ilyenekben, de ez engem is elgondolkodtatott...
2014. jún. 26. 21:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom,miért történt,de nagyon érdekes. Én is szívesen meghallgatnám egy "hozzáértő" véleményét a dologról.

Nekem egyszer volt ilyen álmom életem során. 14 éves lehettem. Azt álmodtam, hogy egy lány vagyok,de nem én, egy autóban ülök éjszaka,és iszonyú szomorú vagyok,mert meghalt az anyukám. Az autóban ülök,éjszaka van,és nem tudom,hová megyünk, valami ismeretlen helyre. Annyira fájdalmasan szomorú voltam,hogy úgy ébredtem,mint akit meggyötörtek. 5 évvel később megismertem egy lányt,aki a barátnőm lett. Kiderült,hogy 5 éve vidékről költöztek fel budapestre, mert meghalt az anyukája,és új életet akartak kezdeni...

2014. aug. 13. 23:35
 3/3 anonim válasza:
Sziasztok! Látom már ide nem ír senki tavaly óta, de gondoltam megosztok egy álmot veletek ami sokáig gyötört, és azóta se értem, hogy hogyan válhatott valóra (ha esetleg nem ide kellett volna írnom akkor bocsi) Na szóval az egész jó pár éve történt..13éves voltam akkor. Elmentünk egy étterembe a nagyszüleimmel ami egy Marcell nevü fiúnak volt az édesapjaé, és én megismerkedtem a fiával, egész jól elvoltunk, sokat mentünk oda akkoriban, és elég jó barátok lettünk... Aztán utána ez megszünt. Nekem volt egy álmom amiben az történt, hogy mentek autóval valahova Marcell, és az apja viszonylag elég gyorsan (az egyik hídon mentek volna át már nem emlékszem melyiken, de szerintem nem ez a lényeg), aztán valami elkapta a kormányt, és bezuhantak a vízbe... Az egész nagyon valóságos volt, de mondom ez csak álom nem valósul meg úgy sem... Na persze!!! Egy két évvel később kocsiba ültem a nagyszüleimmel, és kérdezték emlékszem e arra a fiúra, akivel sokat voltam együtt régebben, mondom igen a Marcell, és elmesélték, hogy meghalt ő is meg az apja is... Elmondták azt a történetet amit megálmodtam. Na most nem tudom ez hogyan történhetett, de ha valaki tudja a választ azt megköszönném, ha segítene:)
2016. ápr. 6. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!