Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az álmok valamiféleképpen...

Az álmok valamiféleképpen valóra válnak?

Figyelt kérdés

Álmodtam már arról ,hogy kapok egy levelet amit az egyik barátnőm adott át ( ez a valóságban egy új hír volt amit ugyanaz a lány mesélt mind akitől a levelet kaptam álmomban.), majd azt álmodtam ,hogy az egyik fiúval és a legjobb barátnőmmel kosarazok ( ez is "bejött").

Tegnap viszont egy elég furcsát álmodtam : azzal álmodtam aki tetszik, méghozzá azt , hogy a bérmaszülőmnek meséltem ,hogy az XY srác milyen cuki + helyes + ilyenek és akkor odajött az XY és kérdezte( a srác magasabb volt nálam , pedig a valóságban alacsonyabb ), hogy igaz - e mert ő is belém van zúgva és összejöttünk ezután telefonon irogattunk aztán a barátnőm kérdezte ,hogy olvast a valami.hu-n hogy összejöttünk az XY-nal . és felébredtem

Bocsi ,hogy hosszú lett . Légyszíves segítsetek!

2013. márc. 5. 17:23
 1/10 Tom Benko ***** válasza:
Nem. Az álmok mindenféle emlékképek kusza összevisszaságban, amiket az agyad generál, amíg alszol. A valóság pedig ettől független dolog.
2013. márc. 5. 17:32
 2/10 A kérdező kommentje:
kösz
2013. márc. 5. 17:37
 3/10 anonim válasza:
62%
Igen lehet,h. előre megálmodsz dolgokat.!!Én velem nagyon sokszor előfordul!!És ez nem vicc.
2013. márc. 5. 18:33
 4/10 anonim ***** válasza:
42%
nekem is volt hogy megálmodtam dolgokat amik meg is történtek később
2013. márc. 5. 19:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Utolsó-mennyivel később történt meg amit álmodtál? napok, hónapok vagy évek??? Nem volt furi hogy már álmodban átélted ami történik veled?
2013. márc. 5. 21:29
 6/10 anonim ***** válasza:
de fura,volt ami hetek múlva történt meg,de olyan hogy azt álmodtam hogy az akkori párom megcsalt,reggel is rossz érzésem volt,de csak röhögtem,azt hittem hogy sima paranoia,2nap múlva kiderült hogy egy buliban rányitottak amikor egy másik nővel dugott
2013. márc. 5. 21:39
 7/10 anonim ***** válasza:
akkor legalább nem ért váratlanul...
2013. márc. 5. 21:52
 8/10 anonim ***** válasza:
akkor is nagyon sz*r volt,meg akkor még nem is igazán hittem benne hogy az álmok valóra válhatnak,de ja,bennem maradt az álom és így számítottam rá
2013. márc. 5. 22:28
 9/10 Tom Benko ***** válasza:
Na, jönnek megint a példák a kognitív disszonanciára...
2013. márc. 6. 08:03
 10/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

4. válaszoló: pár nappal később történt, de kicsit furi volt

2013. márc. 6. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!