Mennyi a valószínűsége annak, hogy az álmaim valóra válnak?
Semennyi...
Max ha nagyon nagy pekkhed van, és pont az történik, persze csak ha valami élethűt álmodsz, nem természetfelettit...
Ha azt álmodtad, hogy felkelsz, eszel, futsz, stb. azok megtörténhetnek (bár nem előre álmodtad meg).
Egyébként 0%.
Igaza van az előttem szólónak, csak azért hiszi azt sok ember, hogy pl.: ha kígyórl álmodunk az a halált jelenti, ha halról akkor betegséget, meg van iylen könyv is, hogy mit álmodunk, mit jelent, EZ MIND HÜLYESÉG, csak van olyan ember, aki hobbiból irogatja ezeket...
Ilyenekre nem kell hallgatni. Ha álmodsz valamit, azt csak úgy tejjesen véletlenül álmodod, ami történik!
És az ilyeneknek, akik azt mondják, hogy megálmotta mi történik a kövi. nap, pl. mind most itt valaki, ANNAK SE KELL HINNI!
Csak azért mondja, hogy figyeljenek rá...
Szóval nyugi, nem lehet előre megálmodni...
De nekem is volt olyan hogy megálmodtam mi történt másnap..meg elég sok minden megálmodok.Szval van esély rá.
És ez nem hazugság.De úgy látszik itt egyesek jobban tudják ki mond igazat és ki nem-.-" okosak!!
FELADOM, kérdező gondolj amit akarsz...
Vagy higgy azoknak, akik a természetfeletti dolgokban hisznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!