Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi lehet ennek a jelentése?...

Mi lehet ennek a jelentése? "Álomfejtés"

Figyelt kérdés
Üdv :) A tegnapi nap folyamán azt álmodtam, hogy több nagyobb meteor, vagy bolygó csapódott be a földbe. Az égboltot kémlelve jelentek meg a telihold nagyságú bolygók amik egyre nagyobbak lettek. És a finálé a sorozatos becsapódás. Igazából nem érdekelne ennyire a jelentése, ha elsőre álmodtam volna meg ezt de ez már harmadjára történik meg. Az interneten nem találtam semmit erre az álomra. Akinek van ötlete azt szívesen meghallgatom.

2016. febr. 14. 11:44
 1/7 anonim válasza:
Szia!:) Szerintem attól függ, milyen érzéseid vannak az álmoddal kapcsolatban. Mit érzel vagy mire gondolsz mikor ezt álmodod? Például félsz tőle?
2016. febr. 14. 13:00
 2/7 anonim ***** válasza:
vmi szexuális frusztrációd van.
2016. febr. 14. 15:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Szexuális frusztráció ? Na ez se semmi :) Hát ha te mondod :D Ám igen félelmetesnek találtam az álmom, és nem valami vidáman ébredtem.
2016. febr. 14. 23:11
 4/7 anonim válasza:

Első vagyok.

Ha félelmetesnek találtad, akkor egy félelmedet szimbolizálhatja. Nem feltétlenül az amit álmodban láttál, hanem átvitt értelemben. Rá kéne jönnöd mit jelentenek a bolygók, a becsapódás a számodra. Szerintem az álomképeknek nincs egy bizonyos jelentése, hanem szorosan összefüggnek az álmodóval. A visszatérő rossz álmok pedig azért fontosak, mert a tudatalatti így üzen, hogy ezzel még foglalkoznod kell.

2016. febr. 15. 11:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Ki tudja milyen hülyeségeket szoktál nézni és képzelni magadban. A jelentése egy az egyben NULLA!
2016. febr. 15. 11:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Láttál a face-n egy megosztást, ami a Föld felé közeledő meteorról szól. (Én is láttam.) S noha tudatosan nem nagyon figyeltél oda rá, az elmédben megragadt a gondolat, aztán az alvás REM-fázisában előtört. Nincs ebben semmi rendkívüli.
2016. febr. 15. 13:42
 7/7 anonim ***** válasza:

A múlt héten jártam a hollywoodi csillagok útján.

A csillagok,valamit meghatározó emberek,akik környezetedbe csapódva(megjelenve)megzavarta nyugalmadat.(pl. szülő új barátja,új főnök,konkurencia,stb.)

2016. febr. 16. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!