Az álmok figyelmeztetnek?
Figyelt kérdés
Két dologra emlékszem. Az első nagyon rég történt, terhes voltam, és azt álmodtam, hogy koraszülött lesz a gyerekem, de nem baj, mert nem lesz probléma. Így lett, koraszülött, kis súly, és semmi probléma, lediplomázott.
A másik ilyen furcsa álom: Van egy barátom, akit nagyon szeretek,többször álmodtam már vele, mindig szépet, de most álmomban kétségbeesetten kerestem, mikor megláttam és odaértem hozzá, mindig eltűnt. Másnap egy elég rossz dolog történt velem. Tudatalatti figyelmeztetés?
2016. febr. 13. 19:34
1/4 anonim válasza:
nem szabad elhinni, hogy baj van/lessz. nem lessz semmi baj ,nem is szabad ilyen dolgokba belegondolni ;)
2/4 anonim válasza:
Nagyjából igen, csak nem úgy, ahogyan te értelmezed. Az embernek rengeteg információ jut birtokába, olyanok, amelyek hangsúlyozottak, amire emlékszik az ember, és olyanok is, amelyek elsikkadnak, mert csak "félszavak", utalások, nem arra figyel az ember. Az agy viszont megjegyez minden információt és éjszaka, amikor nem a külső ingerek jutnak el az agyba (vagy csak nagyon korlátozottan), akkor rendeződnek az agyban az addigi információk és eddig nem tisztázott módon ilyenkor kapcsolódnak egymáshoz az összetartozó dolgok. Ezért van az sokszor, hogy az ember úgy ébred, hogy megtalálta azt a megoldást, amit nappal ébren nem tudott kigondolni, rájön álmában, hogy hová tette azt, amit napközben hiába keresett és hasonlók. A te esetedben is erről van szó.
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor azt hogy magyarázod, hogy az álom és a szülés között kb 3-4 hónap telt el? Illetve a második esetben a velem történteknek nem volt köze a barátomhoz, csak az érzés,amit az álom hagyott maga után, az nagyon rossz volt. /Nem rosszindulat vezèrel, pusztán kíváncsi vagyok /
2016. febr. 13. 21:10
4/4 A kérdező kommentje:
Első válaszadó, nem értek egyet, szerintem jobb felkészülni, mert néha történnek rossz dolgok, akkor is, ha nem gondolunk rá. A pozitív hozzáállás sokat segít, bár a kérdésem nem erről szólt :-)
2016. febr. 13. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!