A legelső amire emlékszem h a barátommal kézen fogva siettünk át vmiféle autópâlya feletti hídon, majd a végén kiértünk egy nyugisabb településre. Ekkorra màr beesteledett, a barátom elkezdett játszani egy piros labdával az úttesten, de én láttam messziről h jön egy autó ezért mondtam neki h menjünk egy kevésbé forgalmas útra. Vhogy hozzám került a piros labda, de ekkor átváltozott lufivá, és hirtelen ereszteni kezdett, ami miatt felrepültem a levegőbe, és egyre magasabbra szálltam, mìg végül a világűrbe kerültem és magam előtt láttam az egyész bolygót. Ezután vhogy sikerült visszaesnem a földre le a baráton mellé az útra, ahol korábban is voltunk. Ekkor egy olyan kis szűk ösvényen mentünk keresztül kerítések között, ahol csak gyalog lehet átférni. Bementünk egy kertes házba, majd hirtelen ragyogó napsütés lett, a kertben is minden zöldellt, virágzott, gyönyörű tavaszias idő volt. A ház belülről úgy volt berendezve mintha vmi kicsi kozmetikai üzlet lett volna, a falak mentén polcok sorakoztak rajtuk mindenféle cuccokkal. Ki akartam nyitni az ablakot, de láttam h tele van katicákkal. Ezután vmin összekaptunk a baràtommal, majd felébredtem.
2016. febr. 11. 07:55
1/2 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz értelmesen válaszolni, inkább ne írj.
2016. máj. 22. 23:52
2/2 anonim válasza:
Szia!
Akkor kezdeném:
Autópályáról értek ki, jelzi, hogy egy eseményekkel, dolgozatokkal vagy vizsgákkal teli időszakon túl vagytok túl. A beesteledés is valaminek (gondolom a tanulmányaitoknak a végét jelzi. A barátod egy piros labdával játszik jelzi, hogy van a barátodnak egy elképzelése, hogy hogyan folytathatnátok az életeteke. (Talán külföldön akartok munkát vállalni, vagy ilyesmi, és a piros labda jelenti azt, hogy elég szórakoztatónak tűnik a dolog. Hogy a piros labda a te kezedben lufivá változik, és felrepül a világűrbe, jelzi, hogy ennek a megvalósítása elég nehéz lesz (bár nem lehetetlen), és mivel a lufi belülről üreges, ha meg is valósítjátok, lehet, hogy csalódni fogtok. Mindenesetre ez az új kaland, új lehetőség megedz titeket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!