Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nagyon félünk. Mit tegyünk?

Nagyon félünk. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés
A házban tünnek el dolgok, kopogást hallok valamikor 3 kopogas valamikor meg ritmusos. Egyszer felkapcsolodott a vilany magatol. A radio bekapcsolodott. A mostani dolog nagyon remiszto. Mar sirok minden percben. Probaltam aludni de nem tudtam a kopogasoktol, a tv-t bekapcsolva hagytam. Amikor elaludtam egy kis idore, valami vagy valaki megmarkolta a bokamat es lehuzott az agyrol.. Na ezzel telt be a pohar. Valaki segitsen. Bocsanat ha rossz kategoriaba irtam.

2016. febr. 8. 14:37
1 2
 1/17 anonim válasza:
58%
Lsd, gomba, fű - ezekről le kellene állni, ezt kell tenni
2016. febr. 8. 14:48
 2/17 A kérdező kommentje:
Normalis valaszokat szeretnek.. Nagyon felek. Es segitsegre van szuksegem
2016. febr. 8. 14:52
 3/17 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem nem kéne ennyi paranormal activityt nézni betepve. Ez káros!
2016. febr. 8. 14:59
 4/17 anonim ***** válasza:
51%
Hívni kell egy papot, hogy felszentelje a házat, s kiűzze a gonoszt. Millió dokumentumfilm van ezzel kapcsolatban a youtube-on.
2016. febr. 8. 15:15
 5/17 anonim ***** válasza:
55%
Biztos indián temetőre épült a ház. Sokat nem tehettek, mert aki megbolygatta a halott indiánok lelkét, azt örökre kisérteni fogják.
2016. febr. 8. 15:29
 6/17 anonim ***** válasza:
Valamelyik tv-adót keresd meg.
2016. febr. 8. 15:34
 7/17 Missi_Key ***** válasza:
0%
Pszichiátert keress fel.
2016. febr. 8. 16:07
 8/17 anonim ***** válasza:
Keress egy papot vagy paranormális szakértőt.
2016. febr. 8. 16:27
 9/17 Legoman ***** válasza:

Amit most tenned kell, az hogy nem félsz, hanem ura leszel a helyzetnek.

A te házad, te élsz ott nem pedig ő. Ezt érzékeltesd vele is. És mivel a szabályokat nem tartja be, dobd ki a házból.

Az, hogy felkapcsolja a villanyt, abban semmi ijesztő nincs, ha kapcsolgatja, akkor mondd meg neki, hogy hagyja abba, vagy távoznia kell. De egyébként is.

Mondd meg neki, hogy még egy esélyt kap.

Persze, ehhez határozottság kell, és nem szabad félni, úgy hogy szedd össze magad, mert mint írtam te birtokod ezt a terület, nem az övé.

Ha övé is volt, már akkor sem az, és ezt tudasd vele, hogy itt már én lakom, én élek itt, úgy ahogy te éltél itt.

Ha tényleg egy ahhoz a házhoz kötődő lélek van ott, aki nem tudja, hogy meghalt, vagy csak nem akarja, hogy bármilyen más szilárd testtel rendelkező élőlény ott éljen, az esetben le kell ülni, és megbeszélni vele a dolgokat, és elmondani neki, úgy mintha normális, szilárd testtel rendelkező ember volna.

Ha lidérc az, akkor az nem fog elmenni, csak ha szólsz neki, hogy zavar. Viszont azt is határozottsággal kell mondani, és bátorsággal, mert nem mindegyik tartja tiszteletben a véleményed, de sok igen. :)

Viszont írok még valamit privátban. :)

2016. febr. 8. 18:09
 10/17 anonim ***** válasza:
Drogbulinak vége?
2016. febr. 8. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!