Ez vajon mi volt?
Figyelt kérdés
Az éjjel álmodtam. Semmi különlegeset.Hanem a vége.... Egy álombeli figura meglökött én megébredtem és azt éreztem,hogy valaki az ágyam mellett áll a lábamnál és foglya a lábamat. Annyira megilyedtem hogy 10 percig keményen vert után a a szivem,egy szobába aludtam a legjobb barátommal és ő nem látott senkit de én éreztem,hogy valami vagy valaki megfogja a lábam és átöleli,inkább át karolja és szorítja, hatalmas üvöltéssel keltem fel az éjszaka közepén. Elég kómás állapotba voltam, be halucináltam ezt az agyammal vagy ez szimbolizál mást is ?2016. febr. 7. 10:11
1/2 Legoman válasza:
A hirtelen álomból való felébredés után az érzet, hogy valami hozzád ér, megfog téged, a hevesen verő szív, esetleg le is izzadsz vagy mozdulni se bírsz, az az lebénulsz... alvásparalízisre utal. :)
2/2 anonim válasza:
*fogja, megijedtem
Amúgy ez alvásparalízis volt, olvass utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!