Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nem álmodtam még ilyet sose...

Nem álmodtam még ilyet sose vajon mit jelenthet?

Figyelt kérdés
otthon voltunk es egy bacsi megallt a hazunk elott en beszaladtam a hazba es mondtan anyanak hogy beakar jonni a bacsi, bezartuk az ajtokat es a kanapen ultunk, hivtam apukamat hogy jojjon at hozzank mert baj van de nem ert ide pedig egy fel perc kpcsival az ut. vegul az ember ellezdte vagni a szunyoghalot es bemaszott en kiszaladtam az utcara es segitseget kertem de a no nem segitett es kerdeztem a rendorok szamat de nem mondta meg. vegul az ember kesz szoritott nekem es bevitt mind a harmunkat a hazba (anyukamat engem es a tesomat) aztan felkeltem mert elajultam az alomban. remelem ez valami jot jelenthet, nagyon ritkan almodok es most is ilyet. egyebketn mielott lefekudtem volna semmi felelem nem volt bennem meg be van riasztva a haz tehat. bar lehet hogy mivel nincs apukam itt vagy nemtudom.
2015. nov. 28. 08:07
 1/2 Missi_Key ***** válasza:
történt valami azóta?
2015. nov. 28. 19:47
 2/2 A kérdező kommentje:
nem semmi. de meg mindig pontosan emlekszek az ember arcara.
2015. nov. 29. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!