Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodtam ezt osztálytárs...

Miért álmodtam ezt osztálytársammal? Már máskor is álmodtam vele de nem ilyet. Mit jelenthet ez az álom és miért álmodtam ezt vele? (18+)

Figyelt kérdés
Konkrétan azt álmodtam, hogy osztálytársnőm meztelen és maszturbál, és én ott vagyok mellette és simogatom meg nyalogatom neki, meg mögé állok és a lábai közé tolom és úgy az előzőket aztán feláll kézzel csinálja és elmegy és valami folyadék (gondolom nedv vagy nem tudom micsoda) lesz alatta az ágyon, a lábán és a nemiszervén én pedig oda nyúltam és a kezemmel letöröltem egy kicsit róla és megkóstoltam. mit jelenthet ez az álom? barátnőmmel jóban vagyunk és szoktuk is csinálni, de azt mondja hogy elhidegültünk egymástól, meg elég sokszor egy kicsit nagyon érzéketlen bunkó nem tudom micsoda.. szeretem őt de ha így folytatja akkor szakítani fogok vele. na de mit jelenthet ez az álom? komoly válaszokat kérnék mert tényleg tudni szeretném..
2015. okt. 20. 05:12
 1/5 A kérdező kommentje:
legyetek szívesek gyorsan válaszolni és normálisan mert idő szűkében vagyok. mint mindig....
2015. okt. 20. 05:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Lehet hogy vonzódom hozzá? nagyon keveset beszéltünk és nagyon keveset is beszélünk szóval ezért nem hiszem.. de valahogy.. ajj, nem tudom.. nem értem az egészet. se ezt se barátnőmet se semmi mást. el vagyok hajszolva..
2015. okt. 20. 05:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Szex kapcsolat?
2015. okt. 20. 10:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Érzékiségre és vad dolgokra vágysz. Egyiket sem lehet normális kapcsolat nélkül, ami jelenleg neked nincs meg barátnőddel.

Kommunikáljatok többet.

Nem kell még beszélni se egy emberrel vonzás kialakulásához + ha szimpla testiségről van szó...

Gondolkozz el, mennyire vágysz belülről fakadó érzések álltal megdugni oszttársnődet, vagy mit érzel iránta egyátalán ha bármi többről is van-e szó.

2015. okt. 20. 11:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudok elgondolkodni az érzéseimen.. Gondolkodni el tudok rajta, de nem jutok düllőre. Szeretem a barátnőmet, de nem érzem azt hogy ő viszonozná e.. Oszttársnőmmel kapcsolatban pedig: nem tudom mit érzek.. elvileg van barátja, ma próbáltam vele beszélgetni, de kicsit visszahúzóckodóbb velem szemben mert sokat hiányoztam, ezért sokat kell pótolnom, és ez a jegyeimen is meglátszik, és mindenki rossznak néz engem (kivéve pár embert)..
2015. okt. 20. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!