Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mire utalhat az, hogy sokszor,...

Mire utalhat az, hogy sokszor, sot mindig olyan vicceset almodok, hogy hetekig kepes vagyok rajta röhögni :D?

Figyelt kérdés

Például olyat hogy én mondok valami vicceset valamilyen helyzetben. Egy két példa:

Nem irom le reszltesen, de pl olyat mondok egy gulyásnak hogy viszont neked meg mar csak a koleszterin szinted magasaabb, mint ez a gemes kút (közbe húzza vizet). Azért mondtam mert kifogásolta az eletvitelemet, meg az erőmet :D meg motorozasos téma, motorral érkeztünk haverommal oda.

A masik: Nekitolattam az autommal egy másiknak, ugy hogy eszre se vettem, sot at is mentem rajta :D mondom a tulajdonosának, hogy ez termeszetes, ez ilyen amikor felkap a kocsim hátulja a masik elejére. :DD

Meg csak jokat álmodok. Szerintetek mire utalhatnak ezek? 22/F

2016. febr. 5. 12:55
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja meg valamelyik nap hirtelen felkelek, ment közbe a tv, mondom hat ezek meg szinész kutyák a tv-ben, hogy nem harapják meg az embert csak amennyire kell? :D
2016. febr. 5. 12:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Álmodba is a jó poén tartását helyezed előtérbe. Szerencsés vagy. :) Örülj neki. Én is szívesen nevetgélnék minden nap az álmaimon. :)
2016. febr. 5. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!