Miért álmodom és mit jelenthet ez az álom?
Több, mint egy hete álmodom ugyanazt. És nem tudom, miért van ez a rémálom. Annyi van az álmomban, hogy felülnézetből(?) látom magam, ahogy alszom. (Vagyis olyan mintha a "lelkem" elhagyta volna a testem) Az ágyam mellett pedig egy alak áll, és figyeli, ahogy alszom. De van, mikor a lábaimnál ül az ágyon. Annak a lénynek, amennyit látok belőle, sötét bőre van, és nincs egy karja sem. Csak áll/ül és néz engem.
Az a furcsa, hogy mindig kb hajnali 3-kor kelek fel ebből az álomból, és rettegek, pedig szerintem nincs miért..
#1 Igen, beszéltem már erről az álomról valakinek. Szerinte csak a stressz miatt van.
#3 Nem hiszek sem Istenben sem a Sátánban, és szerintem a szenteltvizes szobaborogatás hülyeség.
Kérd a szüleid segítségét, nekem is volt hasonló esetem, és apukám segített. Miután ott "csinált valamit", már nem volt ott semmi. Ha esetleg e természetfeletti képességgel a szüleid is rendelkeznek, akkor mindenképp kérd meg őket, hogy segítsenek.
Ha esetleg nem, akkor lehet, hogy ez a szenteltvizes dolog beválhat. Ha már ilyen furcsa dolgok vannak, a szenteltvíz lehetséges, hogy beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!