Miért álmodom ezeket?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
3 éve volt egy kapcsolatom, aminek véget vetettem hiszen nem szerettem a fiút.
Azóta viszont meglepő módon, még mindig beszélünk és én nagyon örülök is neki.
Egyre sűrűbben álmodok vele, holott már 1,5-2 éve nem is láttam.
Most azt álmodtam, hogy eljött egy közös ismerős szülinapjára.. aztán összejöttünk.
Jó érzéssel tölt el:D
Szerintetek ennek van valamilyen bensőséges jelentése?
2016. jan. 28. 09:06
1/3 anonim válasza:
Szerintem érzel iránta valamit és nem mered magadnak bevallani ezért a tudatalatti érzéseid álmodba mutatkoznak meg.
2/3 anonim válasza:
Szerintem lehet, hogy idő közben beleszerettél. Ez az utóbbi álmod pedig lehet, hogy a tudatalattid vágyát tükrözi.
3/3 anonim válasza:
Ismerős jelenség.Unokatesóm 2 évig barátkozott egy sráccal.Különlegesen jó barátságuk alakult ki,de semmi szerelem(gondolták),mígnem szakítottak.Mindketten átzokogtak 20-20 órát,mignem az egyik barátnő erőszakkal be nem lökte a srác lakásába,ahol szerelmet vallottak egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!