Miért álmodom ezeket?
Figyelt kérdés
A szüleim elváltak.a múlt héten kaptam anya pasijától(aki amúgy kedves) egy álomcsapdát.ki is raktam az ágyam fölé.azóta minden éjjel azt álmodom,hogy annya rosszul lesz,összeesik stb..kidobtam a tárgyat s az álmok megszűntek.van vmi kapcsolat vajon a két dolog között?2013. szept. 20. 20:56
1/2 anonim válasza:
Szerintem nincsen! Csak véletlen egybeesés! De ha visszahozod, és ezt többször megismétled, mondjuk hét, hét naponta, akkor megfigyelheted, hogy nincs köze egymáshoz.
2/2 anonim válasza:
valószínűleg ez pont olyan eset, mint amikor kiskoromban volt egy visszatérő rémálmom (egy kalapos árnyék benézett az ablakon), és minden éjjel erre ébredtem. Elhatároztam, hogy ha megfogom a párna sarkát elalváskor, akkor nem fogom ezt álmodni. És tényleg. Valószínűleg te kötötted össze a kettőt azzal, hogy eszedbe jutott, hogy hátha ez az oka. És ezért szűnt meg amikor kivitted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!