Ma tányérral álmodtam! Ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Pár napja álmodtam hogy régebben egy nagy, félméteres, szines üveg tányért (vagy tálat) festettek, és akkor láttam valakit aki ütögette le róla a festéket egy kis fémpálcával, de festékdarabokat nem láttam lehullani. Minden szinnek külön területe volt és nem keveredtek el, hanem szeletekbe voltak a kör szélén. Ezeket is babrálták rajta, és láttam hogy közbe a tányéron mintha a szinek háboruznának egymással, az egyik szin pl majdnem elnyomta a zöldet, de egy kicsi maradt belőle, és amúgy világitott és lüktetett a szin. Egy szakrális tárgy volt egyébként, és varázslók dolgoztak vele, és az álom végén kész is lett, de ugyanúgy szines maradt a tányér2016. febr. 1. 09:37
2/2 anonim válasza:
Repülö csészealjakon fognak meglátogatni az ürlények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!