Miert almodtam, hogy edesapammal szexelek?
Kint van kulfoldon mar 1 2eve, azota szorosabb a kapcsolatunk, mert anyuval viszont megromlott ,de fuj jezusom egyaltalan nem vonzodom hozza. Gondolom nem is azt jelenti.
Volt mar valaki hasonlo helyzetben? Szerintetek mit jelent?
20/L
Nincs jelentősége - én olyat is álmodtam már, hogy megölt
pedig mindig nagyon jó apa volt
Szóval nem hiszem hogy van bármi jelentősége - felejtsd el!:)
Freud - Ödipusz komplexus
illetve lányoknál Elektra
"Ödipusz a fiúknál, Elektra a lányoknál
A középiskolában a tananyag részét képezte a thébai mondavilág, aminek egyik története arról szólt, hogy Ödipusz -tudta nélkül- megölte apját és szülőanyját vette el feleségül, akibe nem mellesleg szerelmes lett. Amikor megtudta az igazságot (ti. hogy a saját apját ölte meg), megvakította magát, és szégyenében, bűntudatában száműzetésbe vonult.
Freud volt az első pszichoanalitikus, aki Ödipusz nevét kölcsönözve leírta azt a jelenséget, amikor a kisgyermek ellenkező nemű szülője felé szerelemhez hasonló érzelmeket kezd táplálni. Ezzel egy időben az azonos nemű szülő iránt féltékennyé, elutasítóvá válik. Ez a lélektani jelenség általában 3-6 éves korban jelentkezik. A kisfiúknál Ödipusz-, a kislányoknál Elektra-komplexus szaknéven.
A kisfiúk ilyenkor lovagiasan viselkednek anyjukkal, folyton puszilgatják, ölelgetik, védelmezik őket, közben apjukkal versengenek anyjuk kegyeiért. Rivalizálnak, sőt néha annak is örülnének, ha apjuk egyszerűen eltűnne, hogy átvehessék helyét, de mindeközben érzik, hogy rossz ez a felállás, hiszen apjukat is szeretik. Éppen emiatt folyamatosan kettős szorongásban élnek. Ugyanez történik a kislányoknál, csak ők apjuk iránt rajonganak."
Ertem, ez a hianyzik apukam de mas irant taplalva szexualis vonzalom ez logikusnak tunik. Mert a pàrom is hianyzik. Es hamarosan vegre talalkozom vele. :D
Koszonom a valaszokat. Megnyugtattatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!