Miért álmodtam róla?
Figyelt kérdés
A szomszéd fiúról álmodtam,hogy együtt vagyunk. De én vele nem is beszéltem még,a buszon is próbálom elkerülni mert idegesít,és amúgy is barátnője van.
Tehát semmi érzelem nem köt hozzá. Nem értem :D szerintetek?
2016. jan. 21. 15:30
1/7 anonim válasza:
Lehet hogy mégis tetszik neked,csak épp nem vagy képes belül elfogadni.Vagy a véletlen dolga.Lehet találkoztál vele aznap,vagy sokat gondoltál rá valami miatt és így nagyobb volt az esélye hogy megjelenjen az álmodban.
2/7 anonim válasza:
Semmi érzelem? Biztos vagy benne? Vajon minek próbálod kerülni? És vajon miért álmodsz vele? Ez tényleg ilyen bonyolult? Ha tudatosan nem is, de tudat alatt biztos elképzelted vele.
3/7 anonim válasza:
Miért zavar téged a buszon? Túl sok a feromon?
4/7 A kérdező kommentje:
Nem,hanem irritál a jelenléte. Semmit nem érzek iránta.
2016. jan. 21. 19:51
5/7 anonim válasza:
Ha semmit nem érezel minek irritál? A semmi az semmi, nem valami, és ez már képes megmozgatni a tudatalattit.
6/7 anonim válasza:
A tudatalattidból előtört valami elfojtott vonzalom iránta.
Te uralkodsz az ösztöneid felett,vagy az ösztönök uralkodnak feletted.
Az ösztön,egy olyan vadállat,amelyet intelligenciáddal hajthatsz uralmad alá.
7/7 A kérdező kommentje:
Mert bunkó. És nem is az esetem,nagyon ki van gyúrva.
2016. jan. 22. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!