Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet sárkánnyal...

Mit jelenthet sárkánnyal álmodni? A többi lent.

Figyelt kérdés

Nem igazán foglalkoztam még álomfejtéssel, de ez az álom olyan intenzív volt, hogy leírom,hátha tud valaki hozzáfűzni valamit.

Szóval, egy hídon álltam. Sötét volt, alattam óriási tenger. Akkor megláttam, hogy egy nagy fekete sárkány repül felém, a testének néhány pontján lángolt. Valaki, de lehet én saját magam mondtam, hogy most már le kell győznöm. Amikor felém repült, könnyedén elkaptam a lábát (pedig óriási volt) és belelöktem a tengerbe. Azon a ponton, ahol beleesett, elkezdett lángolni a víz, aztán az egész tenger szinte lávává vált, majd ugyanott hirtelen elkezdett befagyni és jeges lett minden. Ekkor a jégből kitört a sárkány, immár fehér volt és a tűz helyett a testét jégcsapok borították. Elém repült, és annyit mondott: most már a tied vagyok, szólíts.

(nem, előtte nem néztem semmit és nem is gondoltam ilyenekre, sőt mindig meditálva alszom el)

2016. jan. 31. 14:49
 1/2 anonim válasza:

Én ezt találtam.

[link]

és

[link]

és az utolsón van fehér és fekete sárkányos kép is

2016. jan. 31. 15:13
 2/2 anonim válasza:
Túl sok minecraft XD viccen kívül valami szerencsés és ilyento fog történni
2016. jan. 31. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!