Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent példaképpel álmodni?

Mit jelent példaképpel álmodni?

Figyelt kérdés
Amerikai tudós volt, sajnos már nem él. Egyre gyakrabban álmodok vele, de csak az utóbbi hetekben. Minden álmom volt egyszer találkozni vele. Sajnos ez már nem jön össze. Minden álmomban róla olvasok, vagy beszélek vele, esetleg a családjával. Ott kint vagyok én is, és olyan, mintha magyarul beszélnék ugyan úgy.

2016. jan. 25. 07:15
 1/4 anonim ***** válasza:

A legelső álmod után sokszor gondolsz rá a nap folyamán,ezért annak az esélye is megnő ,hogy az álmodban szerepeljen.Semmi mitikus jelentése nincsen,csak sokszor megfordul a fejeben az a személy.Az álmok így működnek - ha valamire sokat gondolsz az valószínűleg megjelenik az álmaidban.

És egyébként te nem igazán olvasták róla álmodban, csak úgy tűnt.Álmunkban nem megy az olvasás.

2016. jan. 25. 07:49
 2/4 Spilerke ***** válasza:
Nem igaz, hogy nem tudod miért. Már annyi is elég, hogy egyszer nagyon akartál vele találkozni. Az álmok azok összessége, amikre ébren gondolsz, emlékszel, érzel stb. Ez akár lehet tudatos, vagy akár tudatalatti információ is.
2016. jan. 25. 08:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Sokat gondolsz rá, ezért az álmaidban is megjelenik.
2016. jan. 25. 12:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Talán igen, annyira szerettem volna, ezért van ez így.
2016. jan. 25. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!