Álmodtátok már azt, hogy lelőnek? Nektek milyen érzés volt?
Figyelt kérdés
Gyerekkoromban egyszer,a közelmúltban most másodszor álmodtam ilyet. Olyan volt mintha kilukadtam volna,mintha közben könnyebb lennék,nem fájt,nem féltem,csak nyugodtságot éreztem. De nem tudok az érzéstől szabadulni. Van hasonló tapasztalat? Mit jelent?2016. jan. 27. 12:11
11/11 anonim válasza:
Löttek már le,löktek már le háztetőről,vágták már el a torkom és robbant már alattam akna is.Mindegyik fájt és szörnyű volt...Mintha tényleg megtörtént volna.Csak egynél éreztem megkönnyebbülést,és ott is úgy volt,hogy azt éreztem az élet szál el belőlem és ezért a fájdalom tompult.Hát mit ne mondjak...Nem szeretek ilyeneket álmodni,mert teljesen valóságosan hatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!