Smile44 kérdése:
Ti nem álmodtok/álmodtatok arról, hogy vajon milyen érzés lehet "mondjuk" Olimpiát nyerni?
Figyelt kérdés
Én egész gyerekkoromban erről álmodtam... sajnos nem volt lehetőség... (16 vagyok)2012. szept. 21. 21:07
1/6 anonim válasza:
Nem, mert nem vagyok versengő típus - meg többet ér, hogy volt gyerek/tinikorom.
Milyen sportban szerettél volna nyerni?
2/6 VVMMvvmm válasza:
Leszarom! Mert az élsport számomra csak szabályok
között folytatott cirkuszi show.
3/6 MrPifta válasza:
Persze eszembe jutott milyen lenne, de sosem tettem semmit érte...
4/6 A kérdező kommentje:
Végülis igazad van ebben Cyan. Hát igazából mindig is a kézilabdát szerettem a legjobban. iskolai szinten 5éve játszottam, de 2x sikerült eltörni a kezem, és sajnos utána feladtam... :( De mostanában egyre jobban az atlétika vonz. Nem vagyok benne kiemelkedő, sőt... De tudom hogyha kiskoromban elkezdtem/ el tudtam volna kezdeni, nem biztos hogy itt tartanék. :)
2012. szept. 23. 12:19
5/6 A kérdező kommentje:
Talán én sem tettem érte eleget.. mert ha egy kicsit jobban akarom a dolgokat, akkor már talán minden más lenne.. Nem mondom hogy jobb, mert kitudja.. lehet ennek így kellett lennie.
Igazából úgy volt hogy a vívást kezdem majd el ebben az évben, de unalmas hogy ha az ember sportolni akar, már mindiig csak a pénz kell... ://
2012. szept. 23. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!