Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Van olyan, aki azt álmodta...

Van olyan, aki azt álmodta hogy meghal és álmában ezt át is élte? Álomban lehetséges meghalni?

Figyelt kérdés

Ma olyat álmodtam, hogy valami (távirányítós?) autó nézőpontját láttam, ami nagy zuhanásba kezdett, de mielőtt földhöz csapódott volna nézőpont váltás (vágás) történt, ugrott az álom egy másik fejezethez.

Álmodtatok már olyat, amiben meg tudtatok halni?

2016. jan. 26. 04:29
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Egy időben elég sokszor keveredtem bele valami konfliktusba álmomban, volt, hogy a földre kerültem és ütöttek-rúgtak, amikor kezdett kellemetlenné válni, felébredtem.

Már lőttek is rám párszor, volt, hogy csak megsérültem, de olyan álom is akadt, ahol otthagytam a fogam. Hallottam a lövés hangját a fejemre szegezett fegyverből, majd elsötétült előttem a világ, szépen lassan kimúltam, megszűntem létezni.

2016. jan. 28. 17:52
 22/23 anonim ***** válasza:

Az egészséges psziché önvédő mechanizmusa felébreszt az álomból,a halál bekövetkezte előtt.

Az,aki azt álmodja,hogy meghalt,a depresszió olyan veszélyes mélységén van,amikor muszáj szakember segítségét kérni!Ilyenkor gyógyszeres kezelés szükséges egy rövid időre,hogy a pszichoterápia elkezdődhessen!(Tűzoltás.)

2016. febr. 2. 07:16
 23/23 anonim válasza:

Akkor pont nem volt depressziós korszakom, amikor a fejest kaptam... :-D Én szerettem az ilyen álmaimat.

Mostanában minden meglenne egy kiadós REM-vérontáshoz, depresszív időszak, fizikai fáradtság, stressz, gyógyszerekre átállás (nátha miatt), mégis alig sikerül valamit álmodnom, amire ébredés után emlékeznék. Régebben hetente többször is álmodtam elég fura dolgokat, most meg havonta kétszer jön össze valami, és akkor sem a legmozgalmasabb dolgok...

2016. febr. 2. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!