Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez mit jelent? Sokszor ismétlő...

Ez mit jelent? Sokszor ismétlődő álom.

Figyelt kérdés
Úgy kezdődik, hogy sötét van és mikor kinyitom a szemem a vízben lebegek, édes vagy brakk víz azt nem tudom de semmiképp se sós. Látom ahogy fölöttem a fény átszűrődik a vízen. Nem fulladok, olyan mintha már megtelt volna a tüdőm vízzel, de élek. Nem csinálok semmit csak lebegek és nézek felfelé, de felúszni meg se próbálok. Aztán elúszik felettem egy hal, kis ideig megint sehol semmi aztán a hal visszajön és van vele még egy. Felébredésemig felettem úszkálnak és cikáznak én meg csak nézem nyugodtan.

2016. jan. 23. 10:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A víz szimbóluma emberek tömegét jelzi,s a hal a vállalkozókat,akik az emberekből élnek.Az átszűrődő feny,az igazság beszivárgását.

Talán így már be lehet helyezni a jelen,és múlt eseményeit.

2016. jan. 24. 08:15
 2/3 Fish1 ***** válasza:
Nincsen víziszonyod véletlenül?
2016. jan. 25. 03:29
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmezést, valamennyi igazság bizony van benne... csak annak örülnék még ha nem egyedül lebegnék és látnám a fényt... :D

Nem nincsen víziszonyom, sőt! imádok úszni, csak télen nem szoktam mert a hajam nagyon hosszú és ha nem tudom az egészet megszárítani megfázok.

2016. jan. 25. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!