Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmpdok ilyet?

Nikaa.q kérdése:

Miért álmpdok ilyet?

Figyelt kérdés
Tegnap azt álmodtam,hogy egy étteremben voltunk,de fogalmam sincs hogy kikkel annyira emlékszem hogy fiúk lányok vegyesen.. bejöttek ilyen nagyobb termetű emberek ilyen kidobó félék és ok nélkül elkezték a kést dobálni mindenkire.. mindenkit leszúrtak.. én elbújtam az asztal alá.. így nem sikerült leszúrniuk.. azt nem tudom hogy látták-e hogy ott vagyok.. és felébredtem.. de nem ez volt az első álmom hogy körülöttem megölnek mindenkit csak engem nem.. eddig nem foglalkoztam vele,mert ugy gondoltam csak élénk a fantáziám de ez most nagyon ilyesztő volt kivert a víz mikor felkeltem illetve szakadt rólam a víz.. mint egy nyári 40fokos melegben..
2016. jan. 22. 11:16
 1/2 anonim ***** válasza:
A szerencsés jövőd vetíti előre. Azért szerencsés mert te nem múlsz ki...
2016. jan. 22. 19:36
 2/2 anonim válasza:

Nem néztél/olvastál/hallottál túl sok krimit/ilyesmi filmet,vagy akár csak egy reklámot? :D

Ez nem vicc, a tudatalattidban, azaz a szenzoros emlékezetedben megmaradnak ezek, még ha így konkrétan nem is tudod őket felidézni.

Vagy lehet hogy a hétköznapi életedben ilyen fajta apróságok történtek, amik aztán az álaidban "felnagyítódtak".

Például veled nem történt semmi rossz, de néhány körülötted lévő emberrel igen, és lehet hogy aggódsz, hogy veled is történik előbb-utóbb valami.

Persze, lehet hogy ez már túl van komplikálva, és egyszerűen csak rossz passzban vagy.. :D

Nem tudom mennyire hiszel az Álmos könyvekben,(én személy szerint semennyire),de ha nagyon idegesít, és persze hiszel benne, nézd meg egy ilyen könyvben.

Ha persze már kihat az egészségedre(nem tudsz aludni),és hosszútávon nem múlik el, akkor szerintem érdemes lenne elmenned egy orvoshoz, hogy adjon valami gyógynövényes kapszulát, ami ellazít. :)

2016. jan. 22. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!