Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi az oka, hogy mindig ilyet...

Mi az oka, hogy mindig ilyet almodok?

Figyelt kérdés

Almomban az ex bnom jott hozzank. Alomszep volt, dugarzott a boldogsagtol. Szuleim is tart karokkal vartak. A bejaratnal is egymast atoleltuk. Olyanokat mondtam neki, hogy mindketten sírtunk a boldogsagtol. Pedig neki a valosagba mar van baratja. De almomban is annyira valosaghünek tunt minden.

Meg a bejarati ajtonal csorog a telefonom, es o keres mert beszelni szeretne velem.

Ezek olyan szürrealisak. Mostanaban eleg sok ilyen almom van.

2016. jan. 18. 12:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Sokszor az álmok az ellenkezőjét jelentik. Szóval ne remélj túl sokat. Nekem is a volt banőm tök szimpi volt álmomban meg mindent. Később aztán felhívott, de csak azt akarta, hogy összerakjam a számítógépét. Na, de nem ingyen tettem. Ilyesmi nincs a szótáramban, hisz mégiscsak gonosz vagyok. (És gondolom az a szép kis vírus sem tetszett neki, amit felraktam). Ne lepődj meg, ha a szülei átszúrják egy karóval szíved.
2016. jan. 18. 12:38
 2/2 anonim ***** válasza:
hiányzik
2016. jan. 18. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!