Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Az exemmel újra beszélgetünk, alapvetően sokkal jobb a kapcsolatunk, mint annak az elején. Akkor kételkedtem abban, hogy szeretem, sőt tisztában is voltam vele, hogy ez nem szerelem, majd szakítottunk. Most végre úgy érzem, hogy szeretem, és úgy, mintha neki is sokkal fontosabb lennék, mint voltam. Ez mind szép és jó, de álmaimban mindiiiiiig az játszódik le, hogy egy helyen vagyunk és összetörjük egymásszívét, vagy épp látom rajta, hogy akar, de valami meggátol engem, és őt is. ez a harmadik ilyesmi álom, amióta beszélgetünk, ezek után mindig elüt egy kamion, vagy épp a busz. ( Utolsó álmomban a medencében ütött el egy kamian.:DD)
2016. jan. 15. 17:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyik álom sem jelent semmit. Elaludtál és az összevissza gondolataidból álom lett.
2016. jan. 15. 17:23
 2/2 gnoomage ***** válasza:
Szereted de félsz hogy ő már nem, jön a dráma, folyton erre gondolsz, már biztos is vagy ebbben...blah...blah...blah és egyszer csak az álmaidba is bele raktad, mivel rengeteg álom a lefekvés előtti gondolatokból születik...
2016. jan. 16. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!