Mit jelent az unokatestvérem álma?
Kedves Kérdező!
Valami olyasmi fogalmazódott meg bennem,mint Dávid válasza.
Nekem úgy tűnt,hogy ez a történet relaxált állapotban született,egy színes fantáziájú ember fejében.
Nem baj,hisz nappali álmodozásaink is jelképeznek valamit.
Kérlek olvasd el írásodat,és írd le,hogy milyen érzések kavarogtak benned annak hatására.
Ennek a látomásnak az az üzenete.
2. válaszoló: ez nem nappali álmodozás volt de arra válaszolva hogy milyen érzelmek kavarogtak benne: nos rémálomnak élte meg és utána egész nap elég depis volt a hangulata...
Én még arra gondoltam hogy valami előző életéből egy emlék lehet talán?
A reinkarnáció hipotézise igen gyenge lábakon áll.
Ha valóban lenne reinkarnálódás,miért kell minden újszülöttnek megtanulnia még enni is,nem beszélve a különböző nyelvekről, foglalkozásokról.
A másik prücök,hogy az ember élete a fogantatáskor kezdődik,és nem a születéskor.
Ha az unokatestvér körülírá azt a félelmet,amit álma okozott,olyan félelem működött benne elnyomva,ami az álomban felszabadult.
Nem szükséges a reinkarnáció realitásait vitatni ehhez a kérdéshez, mert a leírás eleve a mai viktoriánus fikció legközönségesebb kliséit idézi (tehát bármilyen viktoriánus témájú könyvet-filmet, amit egy átlagos fiatal olvas/néz), nem pedig a valódi 19. századot.
Egyébként elég nagy ugrás rögtön előző életet feltételezni egy álomból, én is álmodtam már a terminátorral; valószínűleg nem azért, mert létezik és egy jövőbeli életemben találkoztam vele... :)
Hogy valójában mit jelenthet; szerintem nincs benne annyi személyes motívum, amiből látatlanban következtetni lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!