Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az unokatestvérem...

Mit jelent az unokatestvérem álma?

Figyelt kérdés
kb az 1800-as évek viktoriánus korába játszódott egy nagy birtokon (azon belül egy házban) és este volt esett az eső. Azt mondta úgy kezdődött hogy egy cseléd kiugrott az ablakon nyakában egy kötéllel meg felakarta akasztani magát, de mikor kiugrott és lógott kicsit elszakadt a kötél és így leesett és nem halt meg.Utána a ház előtt állt és a bejárat fölötti erkélyen el suhant egy alak. Majd meg jelentem mellette és egy fiú (kb 10 éves) az ajtóban aki elkezdett menni a birtokon egy hosszú egyenes ösvényen. Utána mentünk és egy nagy fa alatt ült és a cseléd (aki fel akarta akasztani magát) ott áll vele szemben és nézte) a fiú haját fújta a szél (vállig érő haja votl) és ahogy fújta a szél látszódott a tarkóján (mert h eddig el takarta a haja ) a 666. Aztán el mentünk a közeli temetőben ahol egy sír fel volt nyitva és benne volt valami (már nem emlékszik mi.)Aztán vissza mentünk a házhoz és miközben mentünk láttuk hogy egy lány fut a háztól a temető fel egy könyvel a kezében ami egy napló volt. Aztán vissza mentünk kegy házban és egy szobában ültünk és fölöttünk lépteket hallatszott és a szoba másik végében lévő lépcsőn készül lejönni valami és akkor felébredt.

2016. jan. 8. 17:33
 1/7 A kérdező kommentje:
és nem nézett semmi horrort
2016. jan. 8. 17:37
 2/7 david_mc98 válasza:
Írjatok forgatókönyvet
2016. jan. 9. 05:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Valami olyasmi fogalmazódott meg bennem,mint Dávid válasza.

Nekem úgy tűnt,hogy ez a történet relaxált állapotban született,egy színes fantáziájú ember fejében.

Nem baj,hisz nappali álmodozásaink is jelképeznek valamit.

Kérlek olvasd el írásodat,és írd le,hogy milyen érzések kavarogtak benned annak hatására.

Ennek a látomásnak az az üzenete.

2016. jan. 9. 07:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy ennek van jelentősége.Ahhoz eléggé zavaros.Viszont nagyon érdekes.Nekem tetszik.Ilyen kis 5 perces novellának egész jó.De én nem vonom kétségbe, hogy lehet ilyet álmodni.Nekem is vannak egész különös, filmbe illő álmaim néha, ennél jóval hosszabbak is.
2016. jan. 9. 08:56
 5/7 A kérdező kommentje:

2. válaszoló: ez nem nappali álmodozás volt de arra válaszolva hogy milyen érzelmek kavarogtak benne: nos rémálomnak élte meg és utána egész nap elég depis volt a hangulata...

Én még arra gondoltam hogy valami előző életéből egy emlék lehet talán?

2016. jan. 9. 17:08
 6/7 anonim ***** válasza:

A reinkarnáció hipotézise igen gyenge lábakon áll.

Ha valóban lenne reinkarnálódás,miért kell minden újszülöttnek megtanulnia még enni is,nem beszélve a különböző nyelvekről, foglalkozásokról.

A másik prücök,hogy az ember élete a fogantatáskor kezdődik,és nem a születéskor.

Ha az unokatestvér körülírá azt a félelmet,amit álma okozott,olyan félelem működött benne elnyomva,ami az álomban felszabadult.

2016. jan. 10. 05:23
 7/7 Phoney ***** válasza:

Nem szükséges a reinkarnáció realitásait vitatni ehhez a kérdéshez, mert a leírás eleve a mai viktoriánus fikció legközönségesebb kliséit idézi (tehát bármilyen viktoriánus témájú könyvet-filmet, amit egy átlagos fiatal olvas/néz), nem pedig a valódi 19. századot.

Egyébként elég nagy ugrás rögtön előző életet feltételezni egy álomból, én is álmodtam már a terminátorral; valószínűleg nem azért, mert létezik és egy jövőbeli életemben találkoztam vele... :)

Hogy valójában mit jelenthet; szerintem nincs benne annyi személyes motívum, amiből látatlanban következtetni lehetne.

2016. jan. 27. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!