Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogyan értelmezhető most az...

Hogyan értelmezhető most az alábbi álom?

Figyelt kérdés

Nyúl, és egér egy álomban egyszere, a nyúl minden álmos könyvben termékenységre utal.

A kérdésem az lenne hogy, az álmodó termékeny, lesz terhes? Vagy a családban?

2016. jan. 6. 12:33
 1/5 anonim ***** válasza:
48%

Édes istenem.

És ha én álmodok nyúllal férfi létemre akkor mi történik?

Az agyad ugyan úgy működik, mint bárki másé (bár kicsit gyengébben), nem fogsz a jövőbe látni, akármennyire is szeretnéd különlegesnek érezni magad. Főleg nem álmodban.

Ezek a f**zságok direkt úgy vannak megírva, hogy az ilyen buta becsapható emberek 90%-át lefedje. "Termékenységre utal."

Hát elég nehéz elképzelni úgy egy család életét, hogy egyszer valahol valaki ne legyen terhes. Aztán majd mész hogy "há' én megálmodtam, összeálltak a csillagok".

Pont mint a horoszkópok. Bármikor bármelyiket olvasod, 80%-át meglátod magadban. Mert ezeket okos emberek írják hülyéknek.

2016. jan. 6. 13:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Milyen egy negatív ember vagy te már ne is haragudj. Így láthatatlanban ki jelentem hogy negatívan gondolkozol.
2016. jan. 6. 14:20
 3/5 anonim ***** válasza:

A nyúl gyávaságot, az egér szürkeséget, visszahúzódást jelent. Vagy azt jelenti, hogy ilyen vagy, hogy nem mersz kockáztatni, inkább úszol az árral, és beleszürkülsz a tömegbe, vagy ha tanácsként jelenik meg akkor azt mondja a belső éned, hogy húzd össze magad, légy szürke kisegér, és hogy jobb egy élő nyúl, mint egy holt oroszlán.

Én viszont nem ezt tanácsolnám neked. Csapj az asztalra, adj hangot annak, ha panaszod van, ha nem akarod, hogy továbbra is rád lépjenek. Ha jó munkaerő vagy, de röhejes a fizetésed, fenyegesd meg a főnöködet, hogy elmész. Ha bánt a párod, akkor ne is fenyegetőzz azzal, hogy elmész, szó nélkül tedd meg.

2016. jan. 6. 20:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Ebből már lehet következtetni... Hm..ja és köszi.
2016. jan. 7. 07:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Reálisan kedves, reálisan. Mindegy, sok sikert az életben az ilyen baromságokra hagyatkozva.
2016. jan. 7. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!