Olyan undorító volt az álmom mint jelent?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy valahogy ki pottyant belőlem vagyis mintha ki szültem volna egy nagy csigát. És undorodtam és féltem tőle. Mit jelent? 37 nő. Köszönöm szépen.2016. jan. 4. 06:50
1/6 anonim válasza:
MÉG kockázatmentesen szülőképes időben vagy, nem akarsz kifutni az időből.
2/6 anonim válasza:
Lehet hogy sokszor használtál spirált, mint szexuális segédeszköz.
3/6 anonim válasza:
lehet, hogy túl sokat barangoltál valami egészen vallás, egészen más ország útvesztőiben, mint ahol most vagy, lehet, hogy azt jelenti, talán az a hit, amit az álmodban képvisdeltetve érzel közelebb áll hozzád, mint az, amelybe beleszülettél, de csak az álomfejtés oldhatja fel, mert ondorítónak találod mégis, holott lehet, hogy csak egy kedvesebben felfogott természeti jelenség, ilyenkor az már lehet kedvesen metaforikus, nem becsapós is
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
Igen hívő vagyok én hiszek istenben és az ő angyalaiban.
Olyan négy éve álmodtam hogy csigát ettem akkor meg kérdeztem valakit hogy mit jelent és a válasz az volt hogy gyermekàldàst. És valóban három hétre rá ki derült hogy terhes vagyok. De az a baba sajnos nem maradt meg :-(
De mostani álmomban ki pottyant belőlem a csiga és nagy volt a hátán volt és a hosszú szemei felfelé nézett és mozgott.
Hát nem tudom?!
2016. jan. 5. 07:50
5/6 anonim válasza:
Még nem vagy öreg a szüléshez, gondold meg.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, meg gondolom! Akkor lehet most is terhes leszek?
2016. jan. 5. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!