Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez a kígyós álom?

Mit jelenthet ez a kígyós álom?

Figyelt kérdés

Most ébredtem fel, tehát még nagyon friss. Néhány szerettemmel voltam egy ismeretlen lakásban, ahol megjelent egy kígyó. Senki nem mert tenni ellene semmit, egyedül én próbáltam eltaposni, sikertelenül. Végül beengedtem a bejárati ajtón a macskámat, és ő ette meg élve.

Utánanéztem a kígyó álmoskönyvi jelentéseinek, de ebben a kontextusban nehéz volt objektíven értelmeznem. Szerintetek mit jelenthet?

2015. dec. 12. 11:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy máskor ne aludd át a fél napot, inkább töltsd hasznosan
2015. dec. 12. 12:37
 2/2 anonim válasza:
Én is álmodtam ilyesmit (csak nem ette meg a macska), és nem is olyan rég, kiderült, hogy a kígyó a "totemállatom", tehát ezzel is lehet kapcsolatban. Ha megjelenik valahol (például egy álomban) akkor akár jelenthet ilyet is, persze nem mindenki hisz benne, de ez is egy feltevés, nem kell leharapni a fejemet, ha nem gondolod így :)
2015. dec. 15. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!