Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?...

Mit jelenthet ez az álom? (többi lent)

Figyelt kérdés
A mai napra virradóan igencsak fura álmom volt. Az egész mintha Amerikában kezdődött volna. Valamiért menekültem egy társammal, aki színesbőrű volt. Valahol egy vasút menti háznál bekerítettek a rendőrök. Itt bujkáltunk, de mikor ránk találtak én lelőttem néhány rendőrt olyan pisztollyal, amiben nem golyó, hanem sav volt. Majd társamat elkapták. Én tovább menekültem, átmásztam egy ilyen drótkerítés szerűn, közben már kutyás rendőrök üldöztek, majd áthaladtam a vasúti sínen amelyen épp jött egy vonat. Ezek után egy bozóton haladtam át, majd kikeveredtem egy termőföldre, ahol ha jól emlékszem zöldborsó volt már egészen érett formájában. A termőföld után egy temetőn keresztül mentem nem sokat-ez már ilyen klasszikus magyar temető volt-majd megérkeztem egy településre, ahol minden csupa árnyékos volt. Itt betonkerítéseket másztam át majd egy udvarra kerültem, ahonnan már előre nem tudtam haladni, ugyanis több méteres volt a betonkerítés. Álmom itt véget ért. Kérdésem tehát, hogy ezek a történések helyszínek mire utalhatnak?

2015. dec. 10. 18:53
 1/1 anonim válasza:
Szerintem gondolkozol most ezen a menekult kerdesen
2015. dec. 10. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!