Viven kérdései kérdése:
Nagyon érdekel hogy mi ez?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy az osztályteremben voltunk (rajz terem az osztályunk)és rajzolni kellett filccel.Fogom a filcem (egyet a sok közül)és nem láttam a többit;aztán osszezedtem(a padokrol;kivettem más kezéből)Aztán találtam sok alkoholos filcet és valahogyan boltban voltam majd újra a termünkben és. kezdek rajzolni lmeghozza filcel aztán vizel rajzolom szét.Bejönnek évfolyamtársak (fiuk)azt minden el vesznek én pedig vissza akarom venni aztán nem tudom hogyan de buszra kerültem Velük.2015. dec. 9. 15:53
1/5 anonim válasza:
A rezgések által bevonzottátok objektumokat.
2/5 anonim válasza:
Ez egy álom. Tudod egy olyan illuzio vagy halucinációhoz hasónlitható jelenség amiben bármi megtörténhet. Hát most ez történt benne.
3/5 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy a fiúk miatt elveszítetted az önbecsülésed és tetszeni akarsz nekik. Így viszont arra fogsz haladni az utadon, amerre ők visznek.
4/5 anonim válasza:
Lucifer ezt most elb.sztad. Azén válaszom jobb volt.
5/5 Acvarius válasza:
Nem lehet, hogy regi emlekeid osszefolytak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!