Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez most kulonosen erdekel,...

Ez most kulonosen erdekel, hogy miert almodtam ezt? 14eves es lany vagyok.

Figyelt kérdés

Annyira emlekszem, hogy mimtha beultunk volna egy taxiba ket lanyommal es a ferjemmel.aztan egy helyre erkeztunk ahol tobb vonat is kisiklott es egtek.tobben nem eltek tul,a barataim meghaltak.

Egy hazba mentunk,meg akartunk szökni.bementunk eGy furdoszobaba ahol a vegen volt eGy ajto. Benyitottunk es ujabb furdoszoba volt ott aminek a vegen ujabb ajto. Es vagy 10ilyen furdoszoba volt. Utolsoba kiszoktunk az ablakon es egy kocsiba ultunk,probaltunk menni nyomtam a gazt de nem ment gyorsabban, vegul korulveTtek a kocsit emberek es megakartak olni,felgyujtottam a kocsit es mi visszamentunk a Hazba.

2015. jún. 26. 13:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Az ember mindenfelet almodik, NULLA jelentosege van.

Ne merulj bele ezekbe az ezoterikus hulyesegekbe, plane ne 14 evesen.

2015. jún. 26. 13:22
 2/2 anonim ***** válasza:

De mért emeled ki hogy 14 éves lány vagy?

Ezzel sok emberből csak annyit váltasz ki hogy nagy a fantáziád..

Egyébként, ahogy olvasom több álmod volt egyszerre.

Amit én leszűrtem belőle (ez csak saját vélemény), hogy választások előtt állsz/állni fogsz.

Több lehetőséged van.

Többet így nem tudok lekövetkeztetni.

2015. jún. 26. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!