Halálosan félek a bohócoktól. Mit jelentsen ez?
Figyelt kérdés
Nem tudom hová tenni, de valamiért nagyon félek a bohócoktól, mondhatni bohóc fóbiában szenvedek. Régen nem féltem tőlük, és semmi ilyesmi úgymond trauma sem ért engem, amiért félnem kéne. De valamiért gyakran álmodok bohócokkal és mondhatni nem éppen kellemes körülmények között. :D Egyszer például láttam előben egy bohócot és halálra rémültem szó szerint megdermedtem, közben kérdezgettek kérdezgettek, de pár másodpercig válaszolni sem tudtam. Nem mintha ijedős fajta lennék. Ez elég kellemetlen helyzet, amiről nem szívesen beszélek normál körülmények között, de az neten bátorkodom feltenni a kérdést, mert legalább nem ismerős arcok nevetnek ki. :D2015. dec. 9. 09:48
11/11 A kérdező kommentje:
könyvmoly, ha most nem mondtad volna soha nem jöttem volna rá.
2015. dec. 10. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!