Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom gyakran ezt? Mi...

Miért álmodom gyakran ezt? Mi a jelentése?

Figyelt kérdés

Álmaimban sokszor kirándulni indulok egy szakkörrel, melynek a valóságban tíz éve tagja vagyok.

Gyakran útközben, a buszon ülve eszmélek rá, hogy nincs nálam pénz... és útravaló ételt sem hoztam magammal, csak néhány ruhát, sőt néha még a hátizsákomat is otthon felejtem.

Legtöbbször megállunk valahol várost nézni, és egy megbeszélt időpontban indulnánk tovább a "cél" felé.

Ilyenkor rendszerint eltévedek a városban. Kétségbeesek, zavart leszek... szinte azt sem tudom, hogy hol vagyok. Nagyon rossz érzés.

Néha (ritkán) sikerül visszajutnom a buszra, viszont olyankor legtöbbször valami furcsa, érthetetlen dolog jön közbe, mint például hirtelen otthon találom magam, vagy még ha a buszon is maradok, valahogy elmegy a kedvem az egésztől. (Igaz, ez már a buszhoz vezető úton gyakran megtörténik.)

Nagyon ritkán érjük/érem el az úti célt, és általában azon alkalmakkor is furcsa "események" történnek.

2015. nov. 30. 01:25
 1/3 Ashes of oblivion ***** válasza:
Üdvözletem :) ez az álom sokmindent jelenthet, a tudatalattidban elraktározódhatott valamikor régen, hogy félsz elveszni, akár egy városban, akár az élet útvesztőén. Az, hogy néha visszatalálsz, de az már nem túl jó érzés jelentheti azt, hogy talán életedben ritkán éred el a dolgokat úgy, ahogyan szeretnéd, vagyis vannak elvárásaid. Szerintem nem annyira fontos, hogy sok jelentést tulajdonítsd ezen álmodnak, de azt ajánlom, hogy valamikor egy délután gondolkodj el rajta, mert érthető, ha érdekel, mit is jelenthet. A megoldás főleg Benned van!
2015. nov. 30. 18:42
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszod!

Vannak "ötleteim", hogy mire is utalhatnak ezek az álmok.

2015. nov. 30. 22:32
 3/3 Ashes of oblivion ***** válasza:
Bízz a megérzéseidben! :) Sok sikert kívánok! ;)
2015. dec. 1. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!