Miért álmodom gyakran ezt? Mi a jelentése?
Álmaimban sokszor kirándulni indulok egy szakkörrel, melynek a valóságban tíz éve tagja vagyok.
Gyakran útközben, a buszon ülve eszmélek rá, hogy nincs nálam pénz... és útravaló ételt sem hoztam magammal, csak néhány ruhát, sőt néha még a hátizsákomat is otthon felejtem.
Legtöbbször megállunk valahol várost nézni, és egy megbeszélt időpontban indulnánk tovább a "cél" felé.
Ilyenkor rendszerint eltévedek a városban. Kétségbeesek, zavart leszek... szinte azt sem tudom, hogy hol vagyok. Nagyon rossz érzés.
Néha (ritkán) sikerül visszajutnom a buszra, viszont olyankor legtöbbször valami furcsa, érthetetlen dolog jön közbe, mint például hirtelen otthon találom magam, vagy még ha a buszon is maradok, valahogy elmegy a kedvem az egésztől. (Igaz, ez már a buszhoz vezető úton gyakran megtörténik.)
Nagyon ritkán érjük/érem el az úti célt, és általában azon alkalmakkor is furcsa "események" történnek.
Köszönöm a hasznos válaszod!
Vannak "ötleteim", hogy mire is utalhatnak ezek az álmok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!