Nagyon gyakran találkozok a 69-es számmal. Szerintetek ez mit jelenthet, ha van egyáltalán valami jelentése?
Sok általam birtokolt tárgyhoz "köthető" a 69. Például: benne van mindkettő mobilszámomban (amikor még régen kiválasztottam a leendő mobilszámomat, akkor nem tűnt fel, hogy benne van a 69...), tagsági kártya sorszámában, otthon több eszköz gyártási számában stb... Már kezd zavarni, hogy olyan gyakran találkozom ezzel a számmal...
Szerintetek mit jelenthet, ha van egyáltalán valami számmisztikai vagy ezotérikus jelentése?
Köszi a válaszokat!
Nem gondoltam volna, hogy ilyen jelentése van... :)
Én arra tippeltem, hogy valami béke-egyensúlyt jelent, úgy, mint a Jing-Jang vagy valami hasonlót...
A 6 és 9 kombinációi (669, 696, 966, 699, 969, 996)
Engedjük el fizikai tárgyainkhoz való kötődésünket, különösen, ha van olyan tulajdonunk, amihez rögeszmésen ragaszkodunk. Ez a számsor azt kéri tőlünk, hogy szakadjunk el, engedjük el a dolgokat. Azt is jelenti viszont, hogy újat, jobbat kapunk valami helyett, amit eladtunk, vagy elveszítettünk. Legyünk nyitottak az új dolgok elfogadására, melyek túl fogják szárnyalni elképzeléseinket. Megérlelődtünk egy lépcsőfokkal való feljebb jutásra, a legjobbat érdemeljük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!