Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek mit az oka ezeknek...

Szerintetek mit az oka ezeknek az álmoknak?

Figyelt kérdés
Sokszor álmodok egy teljes történetet, kezdettel, befejezéssel, akár egy film (pedig nem szoktam nézni sokat), és néha megismétlődik egy-egy,és teljesen eltérőek egymástól, szoktam a jövőről, természetfeletti lényekről, egyszerűen egy nagy katyvasz az egész, és ha felébredek is, addig nincs vége az álmomnak, amíg a történet be nem fejeződik, és le nem zárta az 'agyam'. De eddig nem volt ilyen, csak úgy fél éve tart.

2015. nov. 8. 13:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt, hogy ha felnősz film rendező leszel
2015. nov. 8. 17:29
 2/4 anonim ***** válasza:
gazdag a fantaziad. ez amugy tok jo!
2015. nov. 9. 19:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Olyan problémáid vannak amiket nem tudsz magadbol kibeszélni, igy magadban probálod öket megemészteni, feldolgozni,megoldást találni rájuk.
2015. nov. 18. 18:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem titok, hogy szoktam írogatni, és akinek megmutatom nem tudják hogy találok ki ilyeneket :D
2016. márc. 17. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!