Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez az álom mit jelent?

Ez az álom mit jelent?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam,hogy mentem haza az iskolából.Egy lány,aki tetszik valahol elöttem ment le a lépcsőn,megláttam.Kimentem utána az ajtón,egyre messzebb került.Már az utcában voltunk.Másik irányba ment,mint én.Nagy köd volt és lassan már kezdett eltűnni a ködben.Én nagyon hangosan utánakiáltottam.Ő meghallotta és visszafordult.Én meg elkezdtem futni előle,ő meg futott utánam.Én futottam,hogy nehogy elkapjon ő meg üldözött.

A való éltben nagyon tetszik ez a lány,de ő csak barátként tekint rám.Nagyon jó barátjának tart,de én nem tekintek rá barátként,soha nem is tekintettem,én mindig szerelmes voltam belé.

2015. nov. 5. 16:37
 1/3 anonim ***** válasza:

És miben más a szerelem, mint a barátság?

Ezt mondta neked, hogy nem szerelmes beléd? Van neki más?

2015. nov. 5. 16:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem mondta.De látom,hogy más fiúk érdeklik.Meg mindig kihangsúlyozza,hogy milyen jó "barátok" vagyunk.
2015. nov. 5. 17:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor megmondhatod neki, hogy olyanok vagytok mint férj és feleség.
2015. nov. 5. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!