Mit jelent az, ha álmomban kutyává változtam?
Ritkán álmodok ilyesmivel, de az utóbbi időben kétszer is megtörtént:
Az egyik valamikor az őszi szünetbe egyszer (arra már nem emlékszem) és tegnap megint. Az történt, hogy egy kan Golden Retrieverré változtam (A valóságban lány vagyok). Egy ismeretlen családdal éltem, ahol voltak gyerekek is. Arra nem emlékszem, hogy viszonyultam hozzájuk, az viszont nagyon idegesített, hogy egyre inkább kezdtem kutyaként viselkedni és minél jobban próbáltam ellene tenni, az ösztöneim annál inkább irányították a cselekvéseimet.
Régebben - azt hiszem kb. két-három évvel ezelőtt - szintén egy kutyává változtam álmomban, akkor viszont egy kissé régi házban voltam, amit teljesen benőttek a növények és omladozott a vakolat, de nem volt visszataszító se ronda, sőt valamiért tetszett is. Lakott ott azt hiszem két ember. Nem voltak gonoszak, csak rendetlenek, mert nyugodtan ki- bejöhettem az ajtón, de nem bánták. Borús volt az ég úgy tűnt mindjárt esni fog, de nem törődtem vele, csak rohangáltam a kertben.
Szerintetek mit jelenthetnek ezek az álmok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!