Álmomban úgy éreztem, hogy ébren vagyok, de nem tudtam felébredni! Miért?
Velem is történtek hasonló esetek. Akaraterővel legyőzhető ez a dolog, ahogy te is tetted. Nekem volt olyan is, hogy közben nevetést hallottam, meg beszédet. Volt hogy kutyaugatást és morgást. Volt hogy iszonyatos fájdalmat. Egyesek szerint alvásparalízis, ami szerintem nem valószínű, bár nem zárható ki. Sajnos, fogalmam sincs, hogy mi lehet ez, viszont lehet ellene tenni. Ha elkezdődik a jelenség, akkor próbálj meg felébredni ha alszol és ha már felébredtél és még folytatódik, akkor határozottan mondd ki, hogy elég. Egyébként igen lehet összefüggés, de ha a hozzátartozód, akkor miért akar lehúzni az ágyról. Ha ki akarod deríteni, hogy valóban egy ember számára felfoghatatlan teremtményről van-e szó vagy csak egyszerű hallucinációról, akkor próbálj meg odafigyelni az álmaidra és figyeld a jeleket napközben is. Ami a legfontosabb pedig, hogy ne félj. Soha! Főleg azért sem, mert lehet csak egyszerű álom volt.
Üdv.: Az Időtlen
Alvási paralízis. Semmi ezoterikus nincs benne.
Ilyenkor nem kell pánikolni. Nekem is gyakran van ilyen, főleg, ha fáradt vagyok. Ilyenkor egy pontba fókuszálom a szemem "álmomban" és felébredek. Ugyanis ezzel megszakad a REM fázis, ami a paralízist okozza.
Szerintem a haláleset kiváltotta megrázkodtatás következtében előfordulhat
ilyesmi , de idővel biztosan szűnik ez a rémálom, ne ess kétségbe!
Talán a tudatalattid így próbálja feldolgozni a történteket.
( őszinte részvétem )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!