Szerintetek mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Álmodtam már sok baromságról, például hogy tök egyedül vagyok itthon és hallom a mosdóból hogy folyik a csap, üldöz valaki, vagy például hogy este 10-kor még sütött a nap, stb.
Arra lennék kiváncsi hogy mit jelenthet az az álom amikor az emberek akikben megbízol, sosem bántanának, mosolyogva mondanak rólad rossz dolgokat, olyan dolgokat mondanak rólad amitől teljesen elmegy az életkedved?
Mindezt természetes mosolyjal?
2015. nov. 4. 07:32
1/4 anonim válasza:
Lehet egyrészről figyelmeztetés, hogy nem igazi barátaid, akikről azt hiszed, de az is lehet, hogy csak te nem vagy a tulajdonságaiddal megelégedve és ez ilyenkor jut kifejezésre. Kérdés, hogy alaptalan, vagy olyan dolgokat mondtak rólad, ami igaz, vagy aminek nincs köze a valósághoz.
2/4 A kérdező kommentje:
igazából önbizalom hiányom van, és mintha saját magamat szóltam volna le úgy beszéltek rólam
2015. nov. 4. 18:50
3/4 anonim válasza:
Itt az ideje akkor hogy nyerj egy kis önbizalmat, és ne ilyen retek oldalakra írd a kérdéseid ismeretlen 50 éves pedómaciknak hanem állj a barátaid elé és velük beszélgess ilyen témákról.
4/4 A kérdező kommentje:
Tudtommal azért van ez az oldal hogy feltehessek kérdést.
Az, hogy limitált agyú majmok írkálnak össze-vissza az az internet hibája nem az oldalé :)
2015. nov. 4. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!