Mit üzenhet ez az álom?
Lehet, hogy sokat gondolsz a halálra. Vagy az is lehet, hogy te is meg fogsz halni nem sokára. De természetesen ezt ne úgy értsd, hogy ma-holnap elmész. Senki sem tudja, hogy egy ilyen üzenetben mennyit jelenthet pontosan a "már te is mész" mondat. De ne aggódj és ne rágódj ezen. Szerintem az a legvalószínűbb, hogy csak egy egyszerű álom.
Üdv.: Az Időtlen
Kedves fogalmam sincs, hogy ki vagy. Az álmok mindig jelentenek valamit. Csak nem biztos, hogy megérted mit. Olykor az álmok saját magadat tükrözik vissza neked és segítenek abban, hogy önmagadat megismerhesd jobban. És vannak, akik igen is képesek jövőbeli jelentéssel bíró álmokat átélni. Tehát mindig van valami jelentés, csak lehet, hogy nem érted.
Üdv.: Az időtlen
Ui.: Ha te nem figyelsz az álmaid jelentésére, akkor az a te dolgod, de a kérdező bizonyára figyel rájuk és meg van ijedve. Mint, ahogy írtam neki is, valószínűleg csak egyszerű álom volt és ezzel nem feltétlenül kell foglalkozni.
Látom magas értelmi képességgel rendelkezel. Hiszen te tökéletesen felfogtad, amit írtam, hogy magunk megismeréséről is szólnak. Kíváncsi vagyok, minek látogatod az ezotéria kategóriát, ha szerinted humbug. Egyébként igen magas intelligencia szintre vall anyázni az embereket. Gratulálok! :) Ezt vártam igazából. Éretlennek gondolom a viselkedésedet.
Üdv.: Az Időtlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!